Menu Zavřeno

Ahoj všichni!

Vítejte na stránce plných humrovinek. Na této stránce najdete nejrůznější hlášky ze života Tomáše Amchy.

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-169x300.jpeg.

nejdříve něco o Humrovi(Tomovi). Je mu 17 a nemá zatím zájem o ženy.

Údájně se mu libí jakési devče, ale našemu týmu se zatím nepodařilo zjistit kdo to je. Možné je i to, že je Tom Homosexuál. V tom případě se mu líbí Jiří Bláha. Tom má několik koníčků, jako například fotbal, kde hraje krajního obránce, nebo hraní na počítači. Hraje převážně lolko a Roblox. Více koníčku je neznámo. Tomáš měří asi 180cm ale dole to bude o dost více. Nevíme čím se živí ale známe jeho polohu. Ta jest v Ustrašíně kde se zdržuje velmi dlouho. Více o tomto bajném tvorovi nevíme. Všeobecně je považován za velmi mocného, silného a pohledného chlapce a pusobí velmi tajemně a dost často výbušně.

Tomášovy hlášky se dělí na mnoho druhů, jako na příklad

opravdu vtipné: Jarda: ‚‚Messi hraje hovno a je potahanej“, Humr: ‚‚Aspoň hraje, ne jak Benchnaldo“

Urážky Treeemana:

Jdi do prdele Treeman

Není to vtipný debile

Nešahej mi na prdel ty kokote

Urážky Jardy:

nejseš vtipnej

Jdi do prdele Jardo už fakt

Urážky Penalda:

benchnaldo

Portugalsko vyhrálo jen proto, že nehrál Penaldo

Messi aspoň hraje

no jo no už je prostě za zenitem

Životní moudra:

Nemám holku, nechci

Holky jsou nuly

A tak dále. Hlášek a scének ze života je mnoho, tohle je pouze základní kámen jeho ´´humroru´´.

Humrův silvestr

Humrův silvestr byl sranda pro všechny, až na Humra. Ten Totiž nemá emoce a tak klasicky seděl a koukal na tiktok 8 hodin v kuse, s pauzami na panáky, jídlo a toaletu. Ovšem stala se tam jedna věc, kterou každý čekal. Humr byl znásilněn. První znásilnění se odehrálo u Treeemana v pokoji. Humr byl obětí dvou neznámých útočníků(byl to Jarda a Treeeman ale psst). Tomášova zadnice a jeho mohutný úd utrpěli velká poškození. Ovšem Tomáš útočníky odrazil svým mohutným bicepsem. Ale díky tomu Tomáš zjistil, že možná není nesmrtelný jak si myslel, jelikož tu noc cítil stud, bolest, strach ale hlavně péro v prdeli.

Druhé znásilnění se skládalo z více drobných znásilnění. Útočníkem byl Jan Bína. Ten celý večer Humra osahával a nechyběli ani prvky exhibicionismu. To znamená, že Jan před Tomášem dělal kopulační pohyby, obnažoval se a dokonce i masturboval. Tomáš, ale Jana zničil jediným pohledem. To je totiž jedna z mnoha Tomášových super schopností. Jediný pohled a Jan byl bez energie a bez erekce.

Třetí zajímavá vzpomínka je, když Tomáš byl už okolo desáté hodiny večerní na záchodě. Tomáš prohrál zápas ve hře FIFA a to znamenalo, že prohrál sázku a musel si nabít nikotinový pytel páté úrovně. Musel to vydržet alespoň 5 minut. První 2 zvládl jen s lehkým motáním hlavy. Další 3 už radši strávil v přítomnosti toalety. Ale Tomáš je přeci něco jako polobůh, takže to zvládl ale byl z toho docela rozhozen a tvářil se jako kdyby měl zaražené prdy.

zde ještě pár fotek, když byl Tom zachycen na kameru:

Humr na záchodě<3

zde byl Tomáš zachycen, když se snažil vykroutit z tanečních lekcí. Ale fotoaparát pan Čudlíka si ho přeci jen našel.

A zde vidíte naštvaného Tomáše, který se jako Hulk zvětšuje zároveň se svým vztekem. Tady ničí velký kámen, který mu stál v cestě.

Dnes vymyslel náš pan učitel na Aj Tomášovi novou přezdívku. Řekl mu Doktor Zoidberg. Tomáše to naštvalo, jelikož ho to nasralo XD. Takže teď nemá rád našeho učitele skoro vůbec.

Ahoj všichni dlouho jsme se neviděli. Omlouvám se ,že jsem nebyl aktivní, měl jsem toho hodně na práci, hlavně v oblasti školy.

Dnes pro vás mám aktualizaci stavu mezi Humrem a panem Stuchlíkem. Humr ho nesnáší o dost více než dříve. ALE! Humr si za to může sám, jelikož je debil a čumí neustále o jeho hodinách AJ do svého mobilního zařízení. Následně se diví, že ho pan učitel nemá moc rád, ale nutno říct, že je k němu velmi shovívavý a i v celku hodný, ale Humr je prostě KOKOT. Diví se, že ho vyvolává častěji než ostatní, jelikož furt čumí do mobilu a učitel ví, že nebude vědět kde zrovna jsme.

No, ale už k dnešní příhodě. Humr měl vznést dotaz k Danově prezentaci (ta prezentace byla nudná jako prase, ale nutno říct, že je Dan Kokot s velkým K). Humr tu prezentaci samozřejmě celou prokoukal na TikToku (Humr má denně na TT v průměru cca 10 hodin). A abych vás uvedl do situace, u nás ve třídě jsou 2 zakázané dotazy na prezentaci. Jsou to dotazy-Jak dlouho jsi to dělal a jestli tě to bavilo, myšleno téma i prezentace. No a můžete hádat na co se Humr zeptal. Baví tě Dane Anglická historie? Dan je totální gej, ale miluje historii a dějepis a každý to ví. Takže tato otázka byla zcela mozek ničící. Pan učitel samozřejmě zareagoval stylem, že ,,toto byla otázka roku Humre“. Humr protočil své malé zhulené oči a bylo jasně vidět jak si říká něco jako ,,to je fakt kokot ten Stuchlík, co si to vůbec myslí na mě krále vesmíru Tomáše sexbombu Amchu vůbec promluvit“. Po hodině Humr nadával a po tom co jsem mu řekl, že je kokot on a ne Stuchlík, tak se urazil a šel si koupit piko a něco na zub. Asi druhý energiťáček za 2 hodiny a nějaké chipsy.

To je zas pro dnešek vše, na viděnou příště.

1 Comment

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *